Badrum

Din lokala expert på Badrumsrenovering

Badrum

Din lokala expert på badrumsrenovering

Badrum– Din lokala expert på badrum

Välkommen till Tylinder Bygg, din expert på badrumsprojekt i Kalmar och på Öland. Oavsett om du planerar att renovera ditt nuvarande badrum eller installera ett helt nytt, har vi kunskapen och erfarenheten för att förverkliga dina drömmar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som kombinerar funktionalitet med design för att skapa badrum som inte bara är vackra utan också praktiska.

Nya Badrum

Planerar du att bygga nytt? Vi hjälper dig att designa och installera ett helt nytt badrum från grunden. Vårt team ser till att varje detalj speglar dina önskemål, från moderna armaturer till energieffektiva installationer.

Badrumsrenovering

Behöver ditt befintliga badrum en uppfräschning? Vi på Tylinder Bygg är experter på badrumsrenoveringar. Vi uppdaterar allt från plattsättning till installation av nya badrumsinredningar, alltid med högsta kvalitet och omsorg.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa badrumsprojekt!

Hållbarhet

Hos Tylinder Bygg arbetar vi hållbart. Vi arbetar systematiskt och målinriktat för att säkerställa att det vi producerar och levererar bidrar till till en bättre och mer hållbar framtid.

Telefon

0723-066754

E-post

tylinderbygg@gmail.com

Företaget

Tylinder Bygg Kalmar AB

besöksadress

Fölehagsvägen 8, 392 39 Kalmar