Vi kan byggbranschen

Din lokala snickare

Vi kan byggbranschen

Vi har många års erfarenhet inom vår bransch och vår kundkrets sträcker sig allt ifrån privatpersoner till stora företag runt om kalmar. 

En komplett samarbetspartner

Vi hjälper dig gärna med dina projekt vare sig det är renovering eller nybyggnation. Inget arbete är för stort eller för litet för oss. Vi vänder oss först och främst mot privatpersoner men jobbar även mot företag och myndigheter.

Vi tycker att det är oerhört roligt och spännande att bygga upp något från grunden. Att se varje dags arbete steg för steg som tillslut leder till fulländat resultat. Vi bygger hem att längta hem till. 

Nybyggnationer

Är det dags att bygga ett nytt hus? Vi bygger såväl hus utav lösvirke som monteringsfärdiga hus. Vi är anpassningsbara och flexibla. Vi är det lokala och personliga valet som finns med dig genom hela processen. Vi har duktiga samarbetspartners för att kunna erbjuda en helheltslösning. Vi har även nära kontakt med en arkitektbyrå för färdiga ritningar. 

RENOVERINGAR

Letar du efter någon som har möjlighet att hjälpa dig med en renovering i Kalmar? Då har du hittat till helt rätt företag! Sedan vi startade vår verksamhet har vi på Tylinder Bygg hjälpt många kunder med alla typer av renoveringar.

Finsnickeri

Vi arbetar med alla förekommande uppdrag inom finsnickeri. Vi skapar såväl platsbyggda kök samt garderober, fönsterbrädor, trappor, räcken och andra specialuppdrag. Vi brinner för att skapa det lilla extra.  Välkommen med din förfrågan så hjälper vi er gärna.  

 

TAkbyte

Är det dags att byta taket? Vi har lång erfarenhet och bred kompetens och jobbar aktivt med att befinna oss i framkant i hela vår organisation. Därför kan vi säkerställa att vi byter ert tak på ett säkert och professionellt sätt. Välkommen till en partner som hjälper er hela vägen och som håller vad vi lovar, vi hjälper er även med era solceller. Vi erbjuder helhetslösningar inom takbyte och solceller. 

Fönsterbyte

Letar du efter någon som har möjlighet att hjälpa dig med ett fönsterbyte i Kalmar? Vi hjälper idag såväl privatpersoner som större företag och organisationer med fönsterbyten. Vi byter alla förekommande fönster på marknaden. Ni får gärna höra av er till oss så hjälper vi er på bästa sätt utifrån era förutsättningar. 

 

En komplett samarbetspartner

Varje projekt är lika spännande för oss. Tylinder Bygg uppfyller dina drömmar!

Hållbarhet

Hos Tylinder Bygg arbetar vi hållbart. Vi arbetar systematiskt och målinriktat för att säkerställa att det vi producerar och levererar bidrar till till en bättre och mer hållbar framtid.

Telefon

0723-066754

E-post

tylinderbygg@gmail.com

Företaget

Tylinder Bygg Kalmar AB

besöksadress

Fölehagsvägen 8, 392 39 Kalmar